Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségügy - Üzemorvos képes leírás - Egészségügy.tlap.hu
részletek »

Egészségügy - Üzemorvos - Egészségügy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegugy.tlap.hu » Egészségügy - Üzemorvos
Keresés
Találatok száma - 10 db
Dpn

Dpn

Kinek van szüksége foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásra? Minden munkáltató, létszámtól függetlenül, köteles alkalmazottai részére foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) ellátást biztosítani. Ki nyújthat ilyen szolgáltatást? Ezt az ellátást csak ÁNTSZ engedéllyel rendelkező szakorvosok végezhetik. Milyen szolgáltatást kap a megrendelő? Új alkalmazottak munkaalkalmassági vizsgálata, az állományban levők rendszeres szűrővizsgálata. Foglalkozási megbetegedések, és azok lehetséges okainak vizsgálata. A munkavégzés egészségkárosító hatásainak elkerülését segítő, és az egyéni védőeszközökkel kapcsolatos tanácsadás. Az előírt egészségügyi könyvek, egyéb okmányok, jogosítványok kiállítása ill. meghosszabbítása. Mibe kerül a szolgáltatás? A vonatkozó rendelet előírásai szerint, a munkakörtől függő éves díjat kell fizetni.

Enetto Bt.

Enetto Bt.

A biztonságos munkahelyi környezet és az egészséges munkavállaló a termelékenység kulcsa. Ezen alapok megteremtésének szolgálatában nyújtunk minőségi ellátást immár, 30 év tapasztalatával! Működésünket a munkaügyi törvény szabályozza 89/1995. (VII.14.) rendeletben, miszerint minden cégnek kötelező üzemorvosi ellátást biztosítani alkalmazottjai részére. Segítünk ezt, minél könnyebben és költséghatékonyabban megoldani! Áraink 30%-kal az engedélyezett díjszabás alatt vannak!

Foglalkozás egészségügy

Foglalkozás egészségügy

Foglalkozás-Egészségügyi Szolgálat (FESZ) már nemcsak az egészséges munkakörnyezet kialakításában, az egészségkárosodások megelőzésében működik közre, hanem a preventív gyógyítás köre mindinkább beépül a munkáltatók azon gyakorlatába, mellyel a munkavállalóik egészségügyi ellátását emelt szinten kívánják biztosítani. Ez a gyűjtemény segítségül szolgál informálódni és megtalálni a kívánt szolgáltatót.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Hungária Med-M

Hungária Med-M

Célkitűzéseink szerint folyamatosan figyelünk megvizsgált partnereink egészségére, támogatást nyújtva az egészséges életmód kialakításához. Vizsgálatainkat szervezetten, magas szakmai színvonalon, kiváló szakemberekkel végezzük, exkluzív környezetben. A vizsgálatsorozatokat angolul is beszélő orvosaink menedzselik.

Mediswiss egészségcentrum

Mediswiss egészségcentrum

A Mediswiss egészségcentrum több évtizedes tapasztalatának köszönhetően rendkívüli lehetőségeket kínál, a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások területén. Budapesten több könnyen megközelíthető rendelővel rendelkezik, vidéken pedig partnerhálózat segítségével biztosítja a szakszerű, magas színvonalú ellátást. A leendő partnereiknek minden esetben az igényeiknek leginkább megfelelő egyedi szolgáltatás csomagot biztosít. Az üzemorvosi szolgáltatás mellet teljes körű klinikai szolgáltatás palettát kínál.

Multi-Med Team Kft.

Multi-Med Team Kft.

A Multi-Med Team Orvosi-Egészségügyi és Szolgáltató Kft. 1996-ban alapult foglalkozás-egészségügyi alapellátás szolgáltatása céljából. Az üzemorvosi szolgáltatást partnereink telephelyén, illetve jól felszerelt rendelőinkben nyújtjuk. Az üzemorvosi szolgáltatáson kívül vállaljuk cégek teljeskörű szemészeti szakvizsgálatának lebonyolítását, otthoni szakápolást, arteriográf vizsgálatok elvégzését, kijelölt munkahelyi elsősegélynyújtó képzések megszervezését és lebonyolítását. Kérjen ajánlatot üzemorvosi szolgáltatásra weboldalunkon!

Professional Orvosi Kft.

Professional Orvosi Kft.

A 89/1995. számú kormányrendelet értelmében minden cégnek kötelező üzemorvosi ellátást biztosítani alkalmazottjai részére. Széleskörű egészségügyi szolgáltatásaink keretén belül, 1997 óta foglalkozunk üzemorvosi ellátással is. Telephelyünkön hetente kétszer, hétfőn és szerdán délelőtt fogadunk dolgozókat foglalkozás-egészségügyi ellátásra, délután pedig komplett szűrővizsgálatokat (menedzserszűrést) végzünk. E mellett (vagy helyett) igény esetén lehetőség van az üzemorvosi ellátást az Önök telephelyén is nyújtani. A foglalkozás-egészségügyi ellátás keretében mindenkit évente megvizsgálunk egy fizikális orvosi vizsgálattal, felírjuk a recepteket és minden egyéb egészségügyi kérdésben állunk rendelkezésre, tehát fordulhatnak hozzánk aktuális problémákkal, kórházi ellátás megszervezésével, stb., külön díjazás nélkül.

Sonoscape vizsgálófejek orvosoknak

Sonoscape vizsgálófejek orvosoknak

A Medexpert Kft. Sonoscape orvosi műszerek forgalmazásával foglalkozik. Neve 20 éves fennállása óta egybeforrt a megbízható termékek fogalmával, az orvosi műszer kereskedelem magyar piacán. Minőséget forgalmaznak, a Sonoscape eszközök pedig megfeleltek az ő elvárásaiknak is. Jól működő, megbízható ultrahang és EKG készülékekről van szó, melyek kiválóan alkalmasak magánpraxishoz, de magánrendelők, vagy akár több orvos közösen használt eszközeként is optimális választás. Kisebb kórházakban is szolgálatkész mind strapabírásával, mind széles funkció palettájával.

Sümeghy üzemorvosi magánrendelő

Sümeghy üzemorvosi magánrendelő

Szeretné, ha megbízható üzemorvos vizsgálná át tetőtől talpig alkalmazottait? Válassza a Sümeghi Magánrendelő szolgáltatásait, ők segítő kezet nyújtanak! A belgyógyászat területén olyan létfontosságú vizsgálatokat végeznek, mint a véralvadás analízis, a daganatos betegségek feltérképezése, vese-és májfunkció vizsgálatok. Gondoljon saját testi/lelki épségére is! Javasoljuk, hogy magánemberként is évente legalább egyszer menjen el szűrővizsgálatokra. Kezdje meg a harcot a betegségek ellen, előzze meg kialakulásukat!

Hirdetés
Wolf Orvosi Műszer

Wolf Orvosi Műszer

Cégünk a Wolf Orvosi Műszer 1992-ben alakult. Fő profilunk az orvosi műszerek, gyógyászati segédeszközök, kötszerek, egészségügyi, laboratóriumi és munkavédelmi termékek forgalmazása. Tevékenységünk kiterjed a különböző diagnosztikai és egyszer használatos termékek, illetve gyógyászati- és kórháztechnikai, egészségügyi segédeszközök közvetlen külföldi importjára (pl. Bokang, Top Glove, Romed, Moretti), ezen kívül a hazai gyártású termékeket, valamint számos neves külföldi cég eszközeit is forgalmazzuk (Braun, Scholl, Omron). A termékskála rendkívül széles: az egyszer használatos termékektől kezdve a bútorzaton át a kórházi betegellátásban szükséges szinte valamennyi terméket magában foglalja.

Tuti menü