Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségügy - Politikai Hírek képes leírás - Egészségügy.tlap.hu
részletek »

Egészségügy - Politikai Hírek - Egészségügy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegugy.tlap.hu » Egészségügy - Politikai Hírek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Az egészségügyben nőtt az adósság

Az egészségügyben nőtt az adósság

Az év első hónapjában 8,3 milliárd forinttal csökkentették a költségvetési intézmények a tartozásaikat, így a 451 szervezet kifizetetlen számlaállománya 21,5 milliárd forintra csökkent, ami azonban még így is az egyik legmagasabb adat. A januári kincstári pénzbőség megtette a hatását - ez tükröződik a költségvetési intézmények csökkenő tartozásállományában - írja a Napi Gazdaság. Mint arról beszámoltunk, az első hónapban az államháztartás 31,3 milliárd forintos többlettel gazdálkodott, eközben a kincstári körbe tartozó 451 költségvetési intézmény adósságállománya 21,5 milliárd forintra csökkent. December végén a költségvetési intézmények tartozása még meghaladta a 29,8 milliárd forintot, vagyis a kifizetetlen számlák állománya 8,3 milliárd forinttal csökkent.

Egészségügy a kampányban

Egészségügy a kampányban

Pártpolitikát felejtő kompromisszumok, egészségnevelés, jobb színvonalú és hozzáférhető ellátás, egy vagy több biztosító, magzatvédelmi törvény - néhány elképzelés a választásnak nekiinduló pártok egészségügyet érintő elképzeléseiből. A pártok választási programjának kidolgozottsága eltérő, de azért megpróbáltuk kisilabizálni, mit tervez az MSZP, a Fidesz, az MDF, az LMP és a Jobbik.

Egymilliárdos fejlesztési csomag

Egymilliárdos fejlesztési csomag

Egymilliárd forinthoz közeli összeget fordít a Szabolcs - szatmár - beregi egészségügyi ellátórendszer fejlesztésére a megyei önkormányzat - közölte Seszták Oszkár, a térségi helyhatóság fideszes elnöke hétfőn az MTI-vel.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Könyvet írt az antipatikus Molnár Lajos

Könyvet írt az antipatikus Molnár Lajos

Február 24-én jelenik meg Molnár Lajos volt egészségügyi miniszter Miért lettem antipatikus? című könyve az Athenaeum Kiadónál. A nagy vitákat kiváltó egészségügyi reformot kezdő miniszter 2007 áprilisában mondott le posztjáról, és azóta senkinek nem nyilatkozott.

Mit várhatunk Orbán Viktor Fideszétől?

Mit várhatunk Orbán Viktor Fideszétől?

Mit várhatunk a következő (Orbán-) kormánytól az egészségügyben, a gazdaságban, vagy épp az oktatásban? Ennek megírásához Nostradamusi képességű munkatársakra lenne szükségünk, azonban van egy terület, amelyben ma is viszonylag tisztán látunk. A téma már csak azért sem elhanyagolható jelentőségű, mert 2011 január elsejétől fél éven át Magyarország lesz az EU soros elnöke.

Orbán: tisztelni fogjuk Magyarországot

Orbán: tisztelni fogjuk Magyarországot

Zöld bankot tervez a Fidesz, amelynek segítségével úgy oldanák meg a panellakások korszerűsítését és energiatakarékos átállítását, hogy az egy fillérjébe sem kerül. Betöltik a hiányzó rendőri állásokat - Orbán interjú a hírTV-ben.

Székely talányosan reagált Mesterházy kijelentésére

Székely talányosan reagált Mesterházy kijelentésére

Az egészségügyi miniszter is bírálja Mesterházy Attilának az orvosok elkötelezettségét kétségbe vonó kijelentését. Székely Tamás szerint az egészségügyben dolgozók hivatásként, politikai hovatartozástól függetlenül vállalták a beteg emberek gyógyítását.

Tuti menü