Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségügy - Intézmények képes leírás - Egészségügy.tlap.hu
részletek »

Egészségügy - Intézmények - Egészségügy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegugy.tlap.hu » Egészségügy - Intézmények
Keresés
Találatok száma - 22 db
Aesthetic plasztikai sebészet

Aesthetic plasztikai sebészet

Az Aesthetic plasztikai sebészet segít elképzelései megvalósításában, legyen az a szépészeti beavatkozás bármely területe. A két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Dr. Urszán Albert plasztikai sebész neve garancia, hogy a beavatkozás a legnagyobb körültekintéssel történjen, és az eredmény a lehetőségekhez képest a legjobb legyen. Oldalunkon megtalál mindent, amit tudni kell a mellnagyobbításról (mellnagyobbítás menete, általános információk, lehetséges szövődmények). Az Aesthetic plasztikai sebészet Dr. Urszán Albert plasztikai sebész vezetésével 20 év tapasztalattal és ingyenes konzultációval várja a szépülni vágyókat.

Allergia vizsgálatok

Allergia vizsgálatok

Allergia mint betegség? Igenis meg nem is. Bár mostanában sokkal több ember szenved benne és sokkal többet is beszélünk róla, allergia valószínűleg azóta van, mióta emberek vannak, sőt régebben, mert nem csak emberek lehetnek allergiások. Az első valószínűsíthető híres allergiás haláleset kb. 5000 évvel ezelőtt esett meg Egyiptomban. Menész az idős egyiptomi fáraó a Nílus partján egy khebbel találkozott, ez okozta a halálát. Mivel a szó vizilovat és méhet egyaránt jelent, nem tudni valóban méhcsipésre volt-e allergiás a fáraó, de a fáraók egészségügyi kartonjait ismerve ez nagyon könnyen elképzelhető. Alig 2500 éve történt, hogy Hippiász, az athéni áruló éppen a perzsák partraszállását irányította, amikor olyan erős tüsszögés és köhögés jött rá, hogy a fogait is kiköpte Herodotosz leírása szerint, ami míg saját korában isteni közbeavatkozásnak tűnt, innen nézve leginkább erős szénanáthára, vagy asztmára utal. Valószínűsíthető, hogy III. Richárd is allergiás volt, még pedig a földieperre, amivel őmaga tisztában volt, míg a kor orvosai nem ismerték a csalánkiütés fogalmát.

Corden Labor Budapest

Corden Labor Budapest

Cégünk 2004-ben kezdte meg működését, kezdetben tanácsadással foglakozott. A tanácsadási tevékenység befejezése után a cég a felgyűlt tapasztalatait saját laboratóriumok működtetésében kamatoztatta. Az első laboratóriumot 2006. január 1-től kezdtük működtetni Körmenden, a laboratóriumi hálózatunk azóta folyamatosan növekszik, jelenleg 10 helyszínen 11 laboratóriumot, illetve vérvételi helyet működtetünk. Laboratóriumaink az alábbi minták kémiai, illetve mikrobiológiai feldolgozását végzi: vér, vizelet, köpet, testnedvekből különféle kenetek és tenyésztések. A jól kiépített mintaszállító hálózatunknak köszönhetően az ország egész területéről vannak megrendelőink.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Dr. Fülöp István Meddőségi Rendelője

Dr. Fülöp István Meddőségi Rendelője

Rendelőmben minden meddőséggel kapcsolatos problémájára választ kaphat! Kulturált, diszkrét környezetben, családias hangulatú rendelőben várom Önt! Elkerülheti a hosszú várakozásokat, a kivizsgálás gyors. Optimális esetben hat hét alatt terápiás javaslatot adok Önnek a kívánt terhesség elérésére. A mesterséges megtermékenyítési eljárásokon túl - inszemináció, lombik bébi kezelés - szakterületem kiterjed a reprodukciós endoszkópos (laparoszkópos, hiszteroszkópos) sebészeti beavatkozások végzésére is.

Foglalkozás egészségügy - Menedzserszűrés

Foglalkozás egészségügy - Menedzserszűrés

Az egészség mindennél fontosabb! A FŐNIX-MED foglalkozás egészségügyi, üzemorvosi vizsgálatok és menedzserszűrések keretében képet kap dolgozói egészségi állapotáról. Igénybe veheti térítéses és finanszírozott betegszállításunkat. Magánrendeléseinken a vizsgálatokat vagy egyén módon, vagy szűrőprogramok keretében végezzük el. Látogasson el oldalunkra, ahol további információkat talál a FŐNIX-MED szolgáltatásairól!

Foglalkozás és munka egészségügy - DokSza

Foglalkozás és munka egészségügy - DokSza

Menedzserszűrés, üzemorvosi vizsgálat? A doksza.hu jó megoldást nyújt a menedzserszűrésekre, munkaegészségügyi szűrésekre, így munkatársai képet nyerhetnek egészségügyi állapotukról. A szűrések telefonos megbeszélés alapján történnek, előre megbeszélt időpontban. A hét minden napján várja a DokSza Egészségügyi Alapellátó ügyfeleit problémáikkal.

Kamilla Biopatika - Egészséges életmód

Kamilla Biopatika - Egészséges életmód

Táplálkozási problémái vannak? Fogyni szeretne? Egészséges, hatékony megoldásokat keres test és lelki problémáira? Ha a válasz igen, akkor látogasson el a http://www.biopatika.shop.hu weboldalra. Nálunk mindent megtalál, amire szüksége van: Étrend kiegészítők, táplálék kiegészítők, fogyasztószerek, gyógyteák, gyógynövények, gyógyfüvek, aszalványok, csíráztatás, minden, ami megoldás lehet a problémáira. Web áruházunkban akciós Flavin7 és más egyéb gyógy készítmények kaphatók kedvezményes áron. Ne mérgezze magát antibiotikummal, hanem próbálja ki a természet által nyújtotta gyógymódokat. A fogyókúrás szerektől, a különböző gyógy készítményű kenőcsökig, krémekig, a vitaminokon és más antioxidánsokon keresztül nálunk mindent megtalál. Ne szalassza el a lehetőséget, éljen és gyógyuljon egészségesen!

Kardiológiai rehabilitáció - FŐNIX kastélyszanatórium

Kardiológiai rehabilitáció - FŐNIX kastélyszanatórium

Szívszanatóriumunk kardiológiai rehabilitációs programját azoknak ajánljuk, akik már sajnos átestek egy infarktuson, de már túl vannak a posztoperatív lábadozáson. A kardiológiai rehabilitációs program időtartalma 14 nap és 13 éjszaka. További információért keresse fel a FŐNIX Kastélyszanatórium és Egészséghotel honlapját.

Kardiológiai szakrendelés

Kardiológiai szakrendelés

Dr. Ádám Zsófia vagyok, kardiológiai szakorvos. Várok minden kedves betegemet egy teljes körű kivizsgálásra, a szakrendelőmbe. Készítek rizikóbecslést, menedzserszűrést, de felkereshet bármilyen jellegű szívpanasza van, még a fáradékonyságot is ide értve. Forduljon hozzám bizalommal.

Hirdetés
Lézeres látásjavítás a látásért

Lézeres látásjavítás a látásért

A lézeres szemműtét segítségével egyszerűen és véglegesen orvosolhatók a fénytörési hibák által okozott problémák, a távol- és rövidlátás vagy az asztigmia. Ezek a hibák korrigálhatóak szemüveggel vagy kontaktlencsével, de érdemes megfontolni a lézeres látásjavítás lehetőségét. A műtét azonban elkerülhetetlen olyan problémáknál, mint a zöld- vagy szürkehályog, illetve a látóhártya egyéb súlyos betegségei esetén sem marad megoldás. Az olvasószemüvegtől is megszabadulhat, ha a műtét mellett dönt. Keressen bátran

Lézeres szemműtétek budapesti klinikánkon

Lézeres szemműtétek budapesti klinikánkon

Az egyre fejlettebb eljárásoknak köszönhetően a rövidlátás manapság már remekül gyógyítható. Klinikánkon tapasztalt szakemberek végzik a beavatkozást a legkorszerűbb orvostechnikai eszközökkel, így biztos lehet benne, hogy jó kezekbe kerül szeme világa. A lézeres szemműtétek elérhető áron kínálnak tartós megoldást látásproblémáira, nálunk pedig akár részletfizetést is kérhet. Foglaljon időpontot alkalmassági vizsgálatra, válassza a lézeres látásjavítást a drága szemüvegek és kényelmetlen kontaktlencsék helyett!

Mátraházi Gyógyintézet

Mátraházi Gyógyintézet

A Mátrai Gyógyintézet mátraházai egységének építési munkálatai az 1924-ben megalakult Tuberculosis Elleni Küzdelem Országos Bizottságának kezdeményezésére 1927 nyarán kezdődtek meg. Az építkezés befejezését követően 1932 június 15-én nyílhatott meg Közép-Kelet Európa legmodernebb és Magyarország legnagyobb közegészségügyi intézménye, a Mátrai Magyar (Királyi) Gyógyintézet mely a korabeli férőhely kapacitásokhoz mérten kiugróan magas, 300 ágyas befogadó képességgel várta a TBC-ben és egyéb légzőszervi megbetegedésben szenvedőket.

Menedzser szűrés Budapesten

Menedzser szűrés Budapesten

Az egészség minden embernek fontos, de nem mindenki van ugyanolyan mértékben kitéve bizonyos típusú betegségeknek. A menedzserek életvitele, a feszített tempó, a stresszes szituációk sora megterhelő a szervezet számára, és nem is feltétlenül jár azonnal tünetekkel. Ezért kiemelten fontos, hogy időről időre szűrővizsgálatoknak vessük alá. ez a menedzserszűrés. A komplex vizsgálatok laboratóriumi módszerekkel is igyekeznek kimutatni az aggodalomra okot adó jeleket, így még idejében el lehet kezdeni a kezeléseket, illetve életmódváltás (testmozgás, egészséges táplálkozás) szükségességére fel lehet hívni a figyelmet. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt nyújtunk szolgáltatást, foglaljon időpontot még ma.

OEFI

OEFI

A ma embere számára szinte hitetetlen, ám tény, hogy Magyarországon már a 16-17. században foglalkoztak egészségügyi felvilágosítással, egészségvédelemmel és azok ismereteinek terjesztésével. E munka első, írásos, magyarnyelvű emléke, a humanista polihisztor, Apáczay Csere János által, Utrechtben kiadott (1653.) Magyar Enciklopédia. A pedagógus, író, filozófus szerző életmódbeli tanácsai, egészségmegőrzésre buzdító felszólításai meglepően modernek és ma is érvényesek: 'Egészségedre mindazonáltal gondot viselj, mert nélküle dolgodban el nem járhatsz!'- ajánlja olvasóinak. Pápai Páriz Ferenc, a nagyenyedi kollégium jeles tanára, a szegénységben élő betegeskedőknek szánta, A test békéje (Pax Corporis) című könyvét. Ebben praktikus útmutatást nyújt az egészséges életmód elveinek megtartásához. A felvilágosodás korában már szinte bestsellernek számítanak a honi könyvkiadásban a különféle egészségnevelő, életmódtanácsokat taglaló könyvek. Ekkora már az orvosok is előszeretettel írnak ilyen tartalmú kiadványokat.

Orbident Lézercentrum - szemműtét

Orbident Lézercentrum - szemműtét

Ha Önnek a szemprobléma vagy látásprobléma nehézséget jelent a mindennapokban, az Orbident Lézercentrumban segítünk abban, hogy a legjobb megoldást találjuk meg. A lézersebészet egész életre szóló előnyei: tiszta, természetes látás, kényelmetlen, korrekciós lencsék nélkül; tágasabb karrierlehetőségek; jobb látás szabadidősportok űzésénél; természetesebb megjelenés szemüveg nélkül; szabadon vezethet szemüveg, kontaktlencse nélkül; a szemüveghez képest nagyobb látómező; egészségesebb a szemnek, mint a kontaktlencse; új látási szabadság az élet minden területén.

PET CT vizsgálat Budapesten

PET CT vizsgálat Budapesten

Ha PET-CT vizsgálatban jártas szakembereket keres Budapesten, akkor a Pozitron-Diagnosztika Központ nagyszerű választás. A legfejlettebb CT vizsgálatnál alkalmazott szkennereik a gyors és alapos diagnózis meghozatalában kínálnak igen sok segítséget. Mivel mint tudjuk, a rákos betegségek elleni effektív harc alapja a minél korábbi diagnózis. Így a CT diagnosztika tüdőszűréshez például rendkívül jó. De a rákszűrésen kívül másféle, például kardiológiai kivizsgálást is vállalnak a központban. Akkor, ha a PET-CT ára vagy alapos leírása érdekli, a linken mindkettőt áfuthatja. Ugyanitt a sima CT árakat is áttekintheti. A rendszeres tüdőszűrés, kardiológiai odafigyelés a kor előrehaladtával egyre nélkülözhetetlenebbek. Elvégre tudja, az egészségnél nincsen lényegesebb! Budapesti PET CT vizsgálathoz keresse a pet.hu-t.

PTE Meddőségi Központ

PTE Meddőségi Központ

Klinikánkon, a gyermeket tervező párok számára jelenleg teljes kivizsgálás (laparoscopia, hysteroscopia, szérum hormon meghatározás, immunológiai, genetikai vizsgálatok, andrológiai kivizsgálás stb.) és kezelési mód érhető el (ovuláció indukció, inszemináció, mesterséges megtermékenyítés). Majd sikeres kezelést követően terhesgondozás, szükség esetén genetikai tanácsadás, kellemes körülmények közötti szülés egy helyen elérhető teljes OEP finanszírozás mellett.

Tuti menü