Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségügy - Fogászat képes leírás - Egészségügy.tlap.hu
részletek »

Egészségügy - Fogászat - Egészségügy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegugy.tlap.hu » Egészségügy - Fogászat
Keresés
Találatok száma - 22 db
Biofogfehérítés

Biofogfehérítés

A SmilingBar-ban mindenki számára kedvező áron elérhető, világszínvonalú, hatékony és kíméletes kozmetikai fogfehérítési szolgáltatást nyújtunk, mely Magyarországon egyedülálló. Ez a professzionális fogfehérítő eljárás a velünk született, pontosabban az eredeti fogszínen is képes változtatni. A Smiling Bar fogfehérítő termékei nem tartalmaznak peroxidot így az nem károsítja sem az ínyt sem pedig a fogakat. Ez a professzionális fogfehérítő eljárás a velünk született, pontosabban az eredeti fogszínen is képes változtatni. Természetesen mindig a vendég saját adottságaitól függően fehéredik a fog, és a fehéredés mértéke is egyéni. Még azokon a fogakon is tudunk világosítani, melyek a gyermekkorban szedett antibiotikumok hatására szürkés-sárgás árnyalatúak.

Dentissimi Fogászat Mosonmagyaróvár

Dentissimi Fogászat Mosonmagyaróvár

A Dentissimi Fogászati Rendelő számos fogászati kezelést kínál Önnek. (fogászati implantátumok, koronák, hidak, protézisek) Fogorvosaink az első ingyenes konzultáció során adott esetben- ha lehetséges- többféle kezelési módot fog ajánlani Önnek. Ön ebből nyugodt körülmények közt ki tudja választani, hogy melyik kezelés a szimpatikus Önnek. Kolléganőink igény esetén szívesen foglalnak Önnek szállást vagy segítenek az utazása megszervezésében is (ha Ön messzebbről, pl.Németországból) érkezik hozzánk.

Fixfogsor Rendelő

Fixfogsor Rendelő

A Fixfogsor Rendelő protézisrögzítésre szakosodott orvosai várják mindazokat, akik stabil műfogsort szeretnének. A titán implantátumok beültetése egy műtét nélküli, fájdalommentes beavatkozás során történik. A titán implantátummal történő műfogsorrögzítés alsó-, felső- és teljes fogsor esetében is alkalmazható. A honlapra látogatók mindent megtudhatnak a beültetés folyamatáról, illetve képeket és kisfilmeket is megtekinthetnek a műfogsorrögzítésről.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Fogászat és szájsebészet

Fogászat és szájsebészet

Családias hangulatú fogászatunkon kedvező árakkal várjuk pácienseinket az esztétikai fogászat, fogpótlások, szájsebészet, implantológia teljes skálájával. Kérje online árajánlatunkat, vagy látogasson el egy ingyenes konzultációra!A rendelőben fogtechnikai laboratórium is működik, így közös erővel dolgozunk azon, hogy Önnek a legrövidebb idő alatt a legmegfelelőbb ellátást tudjuk nyújtani.

Fogbeültetés - Implantcenter fogászat

Fogbeültetés - Implantcenter fogászat

Az Implantcenter Budapest egyik legkorszerűbben felszerelt fogászat és szájsebészet klinikája. Pácienseinknek a ma elérhető legmagasabb szakmai színvonalú, komplex fogászati és szájsebészeti ellátást biztosítjuk kiemelkedő ár-érték arányban. A fogbeültető kezelések segítségével visszakaphatja a rögzített fogpótlás nyújtotta kényelmet, újra nyugodtan mosolyoghat és visszatérhet az ízek élvezetéhez. Implantológusaink a fogbeültetés élenjáró technológiájának ismerői és gyakorlói. A hiányos fogazatot helyreállító implantációs fogpótlás javítja a rágást és a beszédet, komfortérzést biztosít, hiszen előnyösen változtatja meg az arc esztétikáját.

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Easydent Budapest Európa egyik legjobb fogászati szolgáltatójaként az összes fog-és szájápolási szakterületet felölelő, speciális kezelésekkel állunk pácienseink rendelkezésére. Fiatalon a legtöbb embernek még fehérek a fogai, de az évek során (evés, ivás, bizonyos gyógyszerek, dohányzás, stb. hatására) elszíneződnek. Korszerű, orvosi segítséggel történő fogfehérítéssel azonban megoldható ezen elszíneződések eltávolítása a fog és az íny károsítása nélkül. Az eljárás tehát semmiféle szöveti károsodást nem okoz; sőt, szükség esetén - néhány évente - akár meg is ismételhető.

Fogorvosi eszközök

Fogorvosi eszközök

A megelégedett ügyfél nemcsak visszajön, de szivesen mondja el barátainak, ismerőseinek nálunk szerzett vásárlási tapasztalatait. A Falconelli Kft.-nél pénzt spóroltak meg kiváló minőségű termékeken, és mi is megtettünk mindent annak érdekében, hogy elmondhassák azt is, hogy kellemes és ügyfélcentrikus kiszolgálásban volt részük. Családi vállalkozás vagyunk, számunkra a megbízhatóságunk nagyon fontos.

Fogpótlás Mosonmagyaróvár - Novadent

Fogpótlás Mosonmagyaróvár - Novadent

A Novadent Fogászati Klinika Mosonmagyaróvár szívében, az osztrák és a szlovák határtól pár kilométerre található. Szolgáltatásaink a következők: tömés, barázdazárás, gyökérkezelés, esztétikai fogászat, fogfehérítés, valamint fogpótlás, fogimplantáció, fogbeültetés, fogszabályozás, fogékszerek. Az implantáció Klinikánk egyik fő tevékenységi területe. Rendelőnkben a a fogazatok, pótlások, implantáció tervezéséhez a CAD/CAM háromdimenziós tervezési technológiát használjuk, melyet - a fogászati területen kívül - a svájci órák készítéséhez használnak, mivel a pontossága körülbelül 3 mikron, azaz a milliméter ezred része.

Fogszabályzó Centrum Szeged

Fogszabályzó Centrum Szeged

Sohasem túl késő, hogy olyan legyen a mosolya, amilyet mindig szeretett volna. Ma már nem csak a gyerekek, a felnőttek számára is létezik olyan eljárás, mely nem nehezíti meg lényegesen a mindennapokat, a készülék pedig akár észrevétlen is maradhat. Csupán a döntést kell tehát meghozni, a szakértelmet pedig bízza ránk! Szegedi rendelőnkben egyedisége, hogy egy helyen megtalálható a fogszabályozáshoz kapcsolódó összes szolgáltatás (röntgen, logopédia, dentál higiénikus, fogtechnikai labor háttér, szájsebészet, állkapocsízületi kezelések). Kényelmes parkolási lehetőséggel, akadálymentesített rendelővel, magyar és angol nyelvű kommunikációval várjuk pácienseinket.

Hirdetés
Fogtechnikai szolgáltatások:

Fogtechnikai szolgáltatások:

Vállalkozásunk 1995-ben családi vállalkozásként indult egy bérelt ingatlanban. A vállalkozás tevékenysége kezdetben csak a mezőgazdasági gépek, berendezések, alkatrészek nagykereskedelmére korlátozódott, de folyamatosan bővítettük tevékenységi körünket a piac által kínált lehetőségek, helyzetek kihasználásával, figyelembe véve a piaci keresletet és szakmai tudásunkat. vállalkozás által jelenleg forgalmazott termékek skálája igen széleskörű, több ágazathoz kapcsolódik, melynek köszönhetően, mint a hazai piacon, úgy nemzetközileg is jelen vagyunk. Fogtechnikai szolgáltatások: Fémkerámia, cirkon váz kerámia leplezéssel, solidex fényre kötő műanyag leplezése fémre és nemesfémre, nemesfém munkák, kombinált munkák, kivehető fogsorok, valplaszt tcs és vertex termoplasztikus komfort fogsorok, fogfehérítők, fogvédő sínek.

Implantátum - Bátorfi Fogászat

Implantátum - Bátorfi Fogászat

Fogaink elvesztése mindannyiunkat megvisel: nem tudunk jól rágni, kényelmetlenül érezzük magunkat, rosszkedvűek vagyunk. A hagyományos fogpótlási módszerek nem mindig képesek megfelelően orvosolni meglévő problémáinkat. A legjobb megoldás lehet ezekben az esetekben az implantátumos fogpótlás! Nagy szakmai felkészültséggel rendelkező, precíz fogszakorvosaink a legnagyobb figyelemmel fogadják Önt a budapesti Bátorfi Fogászati Rendelőben, ami a jelenleg létező legmodernebb fogászati berendezésekkel van felszerelve. Fogászati rendelőnk mottója: Mindent a betegért!

Implantológiai központ

Implantológiai központ

Fő profilunk a fogászati implantátumok beültetése, amihez az Európában harmadik legnagyobb múltra visszatekintő rendszert, a Denti Implantációs rendszert használjuk. Emellett a fogszabályozást, de az egyszerű fogtömést, fogpótlást, vagy egyéb - a szájüreggel, fogakkal kapcsolatos - problémák megoldását is a svájci órákéval azonos precízséggel látják el szakembereink. Látogasson el a DentiDent Implant Clinic fogászati klinikára, amely az Airport Hotel Budapest szállodában található, így kellemes környezetben kaphat minőségi szolgáltatást.

Korszerű fogászati röntgen

Korszerű fogászati röntgen

Korszerű fogászati CT (3D CBCT), panoráma röntgen, kedvező áron és gyorsan, beutaló nélkül. Ön minket keres! Fogászati röntgen palettánkon bármilyen radiológiai eljárást megtalál, amire szüksége lehet a digitális panoráma rtg mellett. Tökéletes, részletgazdag felvétel a teljes fogazatról pillanatok alatt. Kéréséhez igazodva elküldhetjük e-mailben vagy CD-re is írhatjuk az elkészült anyagot. Profi szakembergárdánk készséggel áll rendelkezésére a belváros szívében, a Nagymező utcában. Hétfőtől péntekig este 8-ig várjuk!

Láthatatlan fogszabályozás

Láthatatlan fogszabályozás

A láthatatlan fogszabályozó minden eddiginél esztétikusabb, amellett, hogy hatásos újdonság a fogszabályozásban. A hagyományos, a fogsor felszínére ragasztott készülék helyett a fogsor belső felületére kerül a ragasztott fogszabályozó készülék. Pácienseinket előzetes időpont egyeztetés alapján fogadjuk, így biztosítani tudjuk, hogy várakozási idő nélkül kerüljön sor a kezelésre. Magánrendelőnkben kellemes körülmények között kap személyre szabott, professzionális szolgáltatást. Várjuk szeretettel a Fehér Dent Esztétikai Fogászatban!

Láthatatlan fogszabályozás - Bazilika Euro Dental

Láthatatlan fogszabályozás - Bazilika Euro Dental

Különleges fogszabályozó kezelések a Bazilika Euro Dental jóvoltából. Segítségükkel rövid idő alatt és hatékonyan újra elégedettek lesznek a páciensek a mosolyukkal. Végeznek Incognito (láthatatlan), Damon System (lágy erőkkel való kezelés), Inspire Ice és Clarity kezeléseket is. A láthatatlan fogszabályzók teljesen egyedileg vannak kialakítva, személyre szabottan. A lágy erőkkel végrehajtott kezelés során pedig, sokkal gyorsabban mutatkoznak a kívánt eredmények mint más eljárásoknál. Felnőtt és gyermek fogszabályozást is vállalnak. A rendelő az V. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Lotus Dental Hévíz

Lotus Dental Hévíz

Válassza a minőséget! Betegeink Európa számos országából látogatják fogászati klinikánkat hogy színvonalas ellátást kaphassanak fogászati problémáik kezelésére. Betegeink elégedettsége nagyon fontos ezért igyekszünk a támasztott igényeket a legmagasabb színvonalon kielégíteni. Kezeltjeink ajánlásai révén elég nagy vendégkörünk alakult ki az évek alatt. Talán Ön a következő, aki elégedetten távozik fogászati kezelésünkről! Állandóan fejlesztjük rendelőnk felszereltségét, bővítjük szolgáltatásaink körét, hogy a fogászati problémával küszködők számára mindenben segíteni tudjunk. Több látogatónk keresi fel azóta is praxisunkat Európa, és a világ más országaiból is, hogy a fogászati kezelés mellett esetleg más gyógyászati szolgáltatást is igénybe vegyenek termálvizéről világhírűvé vált fürdővárosunkban, Hévízen. Garanciális szolgáltatásaink: Rendkívül átfogó, az átlagosnál hosszabb idejű és nagyvonalú garanciát vállalunk munkáinkra!

MindentMent - fogszabályozás

MindentMent - fogszabályozás

A fogszabályozásra nem csak gyerekkorban van lehetőség, gyakorlatilag bármilyen életkorban alkalmazható, amennyiben a feltételek adottak. Manapság már olyan korszerű, láthatatlan és esztétikus készülékek vannak, amiről korábban csak álmodhatott. Viselésük kényelmesebb, és a kezelési időtartam is jelentősen rövidebb lesz. Ha szabályosan rendezett, szép mosolyt szeretne, a lehető legrövidebb idő alatt, márkás készülékekkel, és mindezt valóban a legjobb áron, akkor válassza a MindentMent fogorvosi rendelőt!

Tuti menü