Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségügy - Egyéb Szervezetek képes leírás - Egészségügy.tlap.hu
részletek »

Egészségügy - Egyéb Szervezetek - Egészségügy.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: egeszsegugy.tlap.hu » Egészségügy - Egyéb Szervezetek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Bohóc doktorok

Bohóc doktorok

A Bohócszínház Alapítvány 1996-ban alakult, azzal a céllal, hogy térítés nélkül, ajándékozással egybekötött vidám, játékos programokat szervezzen beteg, sérült gyermekek számára, országosan. A helyszínek a kórházak gyermekosztályai. Székhelye: 1149 Budapest, Handzsár u. 12. FB nyilvántartási szám: 5931. Adószám: 18153505-1-42. Az alapítvány tagjai önkéntesen végzik a feladatokat. A kórházak szakorvosainak referencia leveleiben forgalmazott sorok, a gyermekektől kapott képeslapok, a szülőktől kapott levelek igazolják a tevékenységük hasznosságát. Az adó 1% felajánlások összegét a technikai eszközök és az ajándékok megvásárlására, az üzemeltetési és szervezési költségek fedezésére fordítjuk. Minden támogatónknak a felajánlását és egyéb közreműködését köszönjük!

Egészségügy - EDDSZ

Egészségügy - EDDSZ

Az 1989. év folyamán az egységes - egészségügyi és szociális - ágazati szakszervezetből az EDSZ-ből (Egészségügyi Dolgozók Szakszervezete) több, kisebb taglétszámú 'szakmai' és 'gyűjtő' szakszervezet vált ki az önálló képviselet és működés céljával. E folyamat végén alakult meg - több mint fél éves előkészítést követően - munkahelyi szintről felépülve az Egészségügyben Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (EDDSZ).

Egészségügy - MOTESZ

Egészségügy - MOTESZ

A magyar orvostársadalom legnagyobb, önkéntes tagságon alapuló szervezete, a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOTESZ) nevében köszöntjük Önt. Figyelme megtisztelő számunkra, ugyanakkor bízunk abban is, hogy e rövid tájékoztatóban sikerül érdeklődését felkeltenünk, és ez előbb-utóbb elvezet egy személyes kontaktus kialakításához, ill. annak megerősítéséhez.

Foglalkozás egészségügy magazin hírek
Mikor forduljon orvoshoz ízületi fájdalmával?
Mikor forduljon orvoshoz ízületi... A rheumatoid arthritis rendszerint a test mindkét oldalán, és egyidejűleg több ízületben okoz fájdalmat, korai szakaszában a csukló, a kéz, a láb és a térdek ízületei lehetnek érintettek. A rheumatoid arthritis tünetei időről-időre megjelenhetnek, aztán elmúlhatnak. Ezek közé tartoznak az alábbi panaszok: Az ízületek fájdalma és duzzanata, különösen a kezek...
Modernebb lesz a bonyhádi kórház
Modernebb lesz a bonyhádi kórház Korszerűsítik a bonyhádi kórházat és rendelőintézetet 264 millió forintos...
Először nem fáj, ezért alattomos az érelmeszesedés
Először nem fáj, ezért alattomos az... A magas koleszterinszint nem fáj, ezért jellemzően későn veszik észre, amikor...
Egészségügy - Orvosi Kamara

Egészségügy - Orvosi Kamara

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) minden Magyarországon működő orvos független, demokratikus, céhszerű testülete, amely tagjainak szakmai, erkölcsi és anyagi érdekvédelmet hivatott biztosítani. Működését köztestületként a képviseleti demokrácia elvei szerint fejti ki. Átlátható működésével és befolyásával nemcsak tagjait, hanem a lakosságot és annak egészségügyét is szolgálja 'a beteg üdve a legfőbb törvény' szellemében.

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány céljainak támogatásával a daganatos betegségben szenvedő gyermekeket támogatja. Kérjük, segítse Alapítványunk munkáját, azaz a daganatos gyermekek gyógyulásának elősegítését adója 1 %-ának felajánlásával! ! Az adó felajánlás egy kis mozdulat Önnek, de nagy segítség a daganatos gyermekeknek a gyógyulás hosszú és fájdalmas időszakában! Alapítványunk minden erejével azon dolgozik, hogy segítse a gyermekrákkal küzdők gyógyulását. Kérem, segítsen ön is adója 1 %-ának felajánlásával az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány munkáját!

Európai Bizottság Foglalkoztatási...

Európai Bizottság Foglalkoztatási...

Az Európai Bizottság Foglalkoztatási, Szociális és Esélyegyenlőségi Főigazgatósága arra törekszik, hogy tevékenysége nyomán egyre több és egyre jobb munkahely álljon a munkavállalók rendelkezésére, és az Unió befogadó és egyenlő esélyeket biztosító társadalommá váljon. Az uniós foglalkoztatási és szociális politika kézzelfogható eredményeket hoz az uniós polgárok számára: lehetővé teszi, hogy más uniós tagállamba költözzenek akár munkavállalás céljából, akár más okból, megkönnyíti a munkahelykeresést, elősegíti a továbbképzést stb. A főigazgatóság, a tagállami hatóságokkal, a szociális partnerekkel, a civilszervezetekkel és más érdekeltekkel együttműködve azon fáradozik, hogy megoldja a globalizációhoz kapcsolódó, az európai társadalom elöregedése miatt fellépő és a változó társadalmi viszonyokkal járó kihívásokat. Tevékenységi területei között szerepel.

Hajátültetés gyorsan és egyszerűen gyors határidővel

Hajátültetés gyorsan és egyszerűen gyors határidővel

Cégünk a kopaszság ellen küzd és számos ügyfelünk már nem küzd eme problémával. Az emberek testét rengeteg jól látható-, és közel ugyanannyi csaknem teljesen láthatatlan apró szőr borítja. Cégünk hajbeültetés és hajátültetéssel foglalkozik Budapesten. Telefonszámunkon ingyenesen kérhet konzultációt. A FUT hajátültetés egy igen komoly ? a fejbőr kivágásával járó ? műtéti beavatkozás, amelynek során a tarkótáji (általában 10-15 hosszú, 1-2 cm széles) fejbőr-darabot szikével kivágják, a donorterületet összevarrják, majd a kivágott fejbőr feldarabolásával nyerik ki az átültetéshez szükséges follikuláris egységeket. Székhelyünk Budapesten Margit utca 25.-nél található. Alkalmazott módszerünk a FUE.

Leukémiás Alapítvány

Leukémiás Alapítvány

Alapítványunk elsőrendű céljának tekinti, hogy hozzájáruljon a magyarországi gyermekkórházakban és gyermekonkológiai központokban folyó gyógyító tevékenységhez, valamint a leukémiás gyermekeket nevelő családok életkörülményeinek javításához. Az Alapítvány számára szívet melengető és megható érzés látni, amikor azt tapasztaljuk, hogy a társadalomból sokan teszik céljainkat magukévá, amely oly kritikus a leukémiás gyermekek gyógyulásában. Ön is fontos ennek a küldetésnek a megvalósulásában. Az Ön segítségére is számítunk, hogy a leukémiás gyermekek talpra tudjanak állni ebből a korábban végzetesnek hitt betegségből. Az Ön segítségével ezek az apró hősök esélyt kaphatnak az egészséges életre!

Magyar Védőnők

Magyar Védőnők

A Magyar Védőnők Egyesülete - küldetési nyilatkozatában foglaltak lapján- feladata, a lakosság magasabb szintű egészségügyi ellátása érdekében, hogy a védőnői eskühöz híven, a szakma szabályai és az általános, valamint a közszolgálatokra jellemző etikai normák betartásával járuljunk hozzá, a védőnői hivatást gyakorolók munkájának végzéséhez. A falu egészségvédelmének javítása érdekében Johan Béla 1927-ben megkezdte a Zöldkeresztes Egészségvédelmi Hálózat kiépítését. Johan Béla megteremtette a közegészségügyi szakemberek presztízsét, mert tudta, hogy ez, az egész közegészségügy társadalmi megítélésének a kulcsa, bizonyítva ezzel, hogy a népesség megfelelő egészségi állapotáról való gondoskodás a modern állam egyik legfontosabb kötelessége.

Hirdetés
Replant-Cardo Kft.-  Kompressziós harisnya

Replant-Cardo Kft.- Kompressziós harisnya

Vállalkozásunk a Replant-Cardo Kft. seb, sztóma, inkontinencia és fisztula kezelésére, valamint felfekvés megelőzésére szolgáló termékek kereskedelmével foglalkozik. A cég tevékenysége kiterjed a szakorvosok, háziorvosok és szakdolgozók látogatására és tanácsadására is, partnerei számára pedig szakmai képzéseket is szervez. A ReplantMed Kft. által képviselt gyártók minőségi termékeket forgalmaznak, az új technológiákat képviselő termékek alkalmazását munkatársaink workshopokon, termékbemutatókon, szakmai konferenciákon és kongresszusokon mutatják be a végfelhasználóknak. Látogasson el weboldalunkra, tekintse meg teljes kínálatunk, kérdéseivel pedig forduljon hozzánk!

SzVT

SzVT

Az SzVT küldetése, hogy hidat alkosson a tudomány, a kutatás, az oktatás, valamint a gazdaságban dolgozó, mindennapi feladataikat magas szinten ellátni kívánó, szakemberek között. Rendezvényeinken, kiadványainkban a legfrissebb tudományos eredmények megismerésére, elsajátítására kínálunk lehetőséget. Szervezetünk széleskörű szaktanácsadással, kutatásokkal is hozzájárul a modern menedzsment és társadalomtudományi kutatási eredmények hasznosulásához. Tevékenységünk során nagy figyelmet fordítunk az Információs társadalom és a II. Nemzeti fejlesztési terv stratégiai célkitűzéseinek megvalósításához szükséges ismeretek népszerűsítésére.

Tuti menü